Trouwpak Koedijk Mode

Kostuums
Trouwpakken

Trouwpak op maat

Als het gaat om jouw bruiloft is het vanzelfsprekend dat je er goed uit wilt zien. Daar helpen wij je graag bij. Onze trouwpakken zijn helemaal compleet inclusief kostuums, colberts en bijpassende pantalons. Uiteraard zijn alle onderdelen afgewerkt met prachtige accessoires. Om het nog exclusiever te maken ontwikkelen wij zelfs eigen stoffen voor jouw trouwpak. Je kunt deze zelf helemaal samenstellen en ontwikkelen. Bij Koedijk Mode ben je dus aan het juiste adres voor een trouwpak op maat. Daarnaast kun je altijd rekenen op onze hoogstaande kwaliteit, service en de mooiste trouwpakken!

Kies jouw eigen unieke trouwpak

Bij Koedijk Mode kun je jouw eigen trouwpak samenstellen. Wij bieden je vele Italiaanse stoffen waar jij uit kunt kiezen voor jouw trouwpak. Daarnaast kun je het model van het pak, maar ook de stof, voering, knopen en stiksels zelf bepalen. Uiteraard geven wij je graag advies hierbij. Vanaf € 529,- kun je al een uniek trouwpak samenstellen waarbij de levertijd ongeveer 4 weken is. Interesse in een trouwpak op maat? Maak hieronder een afspraak zodat wij tijd voor jou kunnen reserveren.

Afspraak maken

Gratis inspiratie | Lookbook trouwpakken

Wij hebben speciaal voor jou een inspiratie lookbook samengesteld. Laat je inspireren, lees de reacties van bruidegoms die je voor zijn gegaan en bekijk welke mogelijkheden wij jou te bieden hebben. Benieuwd naar het lookbook?

Lookbook trouwpakken

Wat klanten over ons zeggen

Laat een review achter

Enkele jaren geleden heb ik hier mijn trouwpak laten maken. Ze hebben mij erg vriendelijk en zeer deskundig geholpen. Goede kwaliteit en een prima prijs.

Lucien

Koedijk Mode heeft mij heel fijn geholpen met het uitzoeken van mijn trouwpak, goede kwaliteit en we raden de mensen aan om een maatpak bij jullie uit te zoeken. Ik kom ook altijd graag mijn kleren bij jullie kopen. Bedankt voor de goede service!

Gerwin

Compliment naar Richard, het maatpak was echt perfect en voelde als één met de trouwdag! Daarnaast perfect afgestemd op de bruid!

Ruud

Afspraak maken?

Wil jij een afspraak maken voor een trouwpak op maat? We nodigen je van harte uit bij Koedijk Mode. Om uitgebreid de tijd voor jou te nemen willen we je vriendelijk verzoeken een afspraak te maken via onderstaand formulier. We nemen daarom z.s.m. contact met je op om de afspraak verder af te stemmen.