Maatkostuum Koedijk Mode

Kostuums
Maatkostuum

Voor iedere gelegenheid

Heb je een feestje of wil je er goed uitzien op het werk? Wij bieden je daarvoor de mooiste maatkostuums. Alle colberts en bijpassende pantalons zijn tot in detail afgewerkt met prachtige accessoires. Hierin zijn de Italiaanse invloeden duidelijk zichtbaar. Daarnaast kun je kiezen uit vele Italiaanse stoffen en bepaal je zelf het model, stof, voering, knopen en stiksels. Tenslotte ontwikkelen wij onze eigen stoffen voor jou, om onze maatkostuums zo exclusief mogelijk te maken. Voor een perfect passend maatkostuum ben je bij Koedijk Mode dus aan het juiste adres. Je kunt in onze winkel altijd rekenen op onze hoogstaande kwaliteit en service.

Jouw smaak, jouw stijl

Bij onze maatkostuums kun je kiezen uit talloze Italiaanse stoffen, waarbij je zelf het model, de stof, voering, knopen en stiksels uitkiest. De prijsstelling van een maatkostuum begint bij € 549,-. Je kunt rekenen op een levertijd van ongeveer 4 weken. Heb je interesse in een op maat gemaakt kostuum? Maak dan hieronder een afspraak voor het samenstellen van een maatkostuum, zodat wij tijd voor je kunnen reserveren. Of neem direct contact met ons op, wij staan je graag te hulp.

Afspraak maken

Persoonlijke service

Onze kennis en inspiratie houden we op peil door middel van beursbezoeken in binnen- en buitenland. Service in de vorm van gratis verstelwerkzaamheden, eerlijke adviezen en kennis van stoffen en modellen zijn bij ons standaard. Evenals de juiste combinatiemogelijkheden die we voor jou bij elkaar zoeken. Je wordt bij Koedijk Mode plezierig geholpen en je zult merken hoe belangrijk het is om, onder genot van een kopje koffie, ook eerlijk geholpen te worden.

Wat klanten over ons zeggen

Laat een review achter

Een pak gekocht, we zijn heel vriendelijk en deskundig geholpen.

Roelof

Google Review

Een superfijne winkel om kleding te kopen met veel diversiteit aan merken. Ook voor de mooiste maatpakken draaien ze hun hand niet om. Vriendelijk en behulpzaam personeel!

Familie Bak

Google Review

Ik hoop dat deze winkel nog heel lang open kan blijven. Er gaat toch niks boven persoonlijke aandacht en advies.

Bernhard

Google Review

Afspraak maken?

Wil jij een afspraak maken voor een kostuum op maat? We nodigen je van harte uit bij Koedijk Mode. Om uitgebreid de tijd voor jou te nemen willen we je vriendelijk verzoeken een afspraak te maken via dit formulier. We nemen daarme z.s.m. contact met je op om de afspraak verder af te stemmen.