Wool & Co
No items found.

Wool & Co

Wool & Co is in 1990 opgericht door Daniele Fiesoli in de prachtige Italiaanse stad: Florence. Het merk legt van begin af aan de focus op het bouwen van een jong, dynamisch en professioneel team om uitgebreide collecties te ontwikkelen. De items van het merk kenmerken zich door een hoog niveau van stijl, kwaliteit en oog voor detail.

Van hoge kwaliteit

Het merk staat bekend om hun indrukwekkende prijs-kwaliteitverhouding. De kleding van het merk is gemaakt met duurzame garen van hoge kwaliteit dat traceerbaar is in elke fase, van boerderij tot de consument. Ook zijn de kledingstukken gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen, linnen en natuurlijk wol. De wol die gebruikt wordt is niet alleen van goede kwaliteit, maar ook ethisch en duurzaam. Het merk is immers niet voor niets vernoemd naar wol.

Tijdloos

Wool & Co heeft een uitgebreide knitwear collectie die erg modern is en maakt veel gebruik van neutrale kleuren. De kledingstukken zijn erg comfortabel en allesbehalve ouderwets. Dit zorgt ervoor dat het merk tijdloos is en altijd gedragen kan worden. Ook is het makkelijk om de kleding te combineren met andere merken.

Wool & Co iets voor jou?

Hieronder zie je een greep uit de collectie van Wool & Co. Ben jij ook op zoek naar knitwear van goede kwaliteit en prijs of wil je meer zien van dit Italiaanse merk? Kom gerust langs bij ons in de winkel om deze prachtige collectie te bekijken.

Foto's

Wool & Co