People of Shibuya
No items found.

People of Shibuya

People of shibuya is een kledingmerk dat vernoemd is naar de modewijk van Tokio. Het merk heeft een ‘less is more’ stijl dat gecombineerd is met Italiaanse elegantie.

Functioneel en stijlvol

Het merk richt zich op de behoefte van functionele en stijlvolle kleding. Daarnaast staat het vooral bekend om zijn bescherming tegen alle weersomstandigheden. En is het dus ook in de zomer te dragen. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen die zijn geselecteerd op basis van duurzaamheid en kwaliteit. De kleding is winddicht, lichtgewicht, waterafstotend en ademend.

Modieus en trendy

Het merk gebruikt de nieuwste ontwikkelingen om kleding te creëren die niet alleen comfortabel is, maar ook een goede pasvorm heeft. Er ontstaat een exclusieve en smaakvolle uitstraling door subtiele en luxe details. Hierdoor is het merk niet alleen functioneel en comfortabel, maar ook modieus en trendy.

Maak uw outfit compleet

Bekijk een greep uit de collectie van People of Shibuya. Of je nu op zoek bent naar een casual outfit of een formele outfit. Maak jouw outfit compleet met de nieuwe collectie van dit prachtige merk. Wil je meer zien? Kom langs bij ons in de winkel.

Foto's

People of Shibuya