Camouflage AR and J
No items found.

Camouflage AR and J

Camouflage Ar and J is een exclusief, premium denim-merk wat met de hand gemaakt wordt in Italië. De oprichters, broers GianLuca en Rocco, leerden het vak kennen in Amerika, waarna ze al snel zelf aan de slag gingen.

Keep it simple

Dat is de gedachtengang van het Italiaanse merk. Er is namelijk maar één model; de Best Five. Deze jeans heeft een slanke vorm met rits (en dus geen knopen), dit zorgt voor de perfecte pasvorm! Verder wordt er niks aan het toeval overgelaten. Er wordt gewerkt met de beste materialen en de wassingen zijn subliem. De uitstraling van de jeans is dan ook zeker uniek te noemen.

De C van Camouflage AR and J

Je herkent de jeans door de swoosh die te vinden is op de rechterachterzak, deze is tevens te vinden aan de voorkant. Bovendien heeft elke jeans een ‘dragons-eye’ button en is die button gegarandeerd Made in Italy.

Camouflage bij Koedijk Mode

Alhoewel Camouflage in Italië ondertussen een gevestigde naam is, is het merk pas sinds kort beschikbaar in Nederland. Koedijk Mode is één van de exclusieve verkooppunten van dit prachtige merk. Benieuwd hoe deze jeans jou staat? Ontdek het zelf in onze winkel, je bent van harte welkom!

Foto's

Camouflage AR and J