Overhemd op maat? Geen probleem bij Koedijk

Het vinden van de juiste maat kan een uitdaging zijn. Niet elk kledingmerk hanteert dezelfde afmetingen. Het is extra lastig als u bijvoorbeeld lang bent of een maatje meer hebt. Bij Koedijk Mode kunt u overhemden op maat laten maken. Dit kan met het merk John Miller. Zo weet u zeker dat het u goed zal passen.

Echt maatwerk

Wanneer u kiest voor een overhemd op maat heeft u veel vrijheden rondom het ontwerp van het overhemd. Zo kiest u namelijk zelf voor de stof die u mooi vindt, bijpassende stiksels en de knopen die u erbij wilt hebben. Ook andere details zijn mogelijk, zoals borduursels.

Bij het samenstellen van uw perfecte overhemd wordt uw maat nauwkeurig opgemeten, waarnaar wij dit doorgeven aan de kledingfabrikant van John Miller. Dit is niet alleen voor mensen met een lastige maat, maar ook voor degenen die ├ęcht iets unieks willen.

Alles op maat

Wilt u meer dan alleen een overhemd? Dat kan! Bij Koedijk Mode heeft u ook de mogelijkheid om een compleet maatpak of trouwpak, of bijvoorbeeld een pantalon of colbert op maat te laten maken. Zo kiest u weer de stof, kleuren, stiksels, knopen en andere details die u graag in uw maatpak wilt verwerken. Wij sturen uw exacte maten door naar de fabrikant en binnen een paar weken heeft u uw droompak of kledingstuk op maat. Denk bijvoorbeeld aan bijzondere kleurencombinaties, of geborduurde initialen. Er is meer mogelijk dan u denkt!

 

Meer weten? Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel. Wij helpen u graag!