Ontvang een dinerbon bij aanschaf van uw trouwpak of maatkostuum

Bij Koedijk Mode helpen wij u graag aan een perfect passend kostuum of trouwpak. Daarom kunt u bij ons een kostuum op maat uitzoeken, waarbij u zelf het model, de stof, voering, knopen en stiksels kiest. Bestel uw trouwpak of maatkostuum in maart of april en u ontvangt een dinerbon voor een driegangenmenu voor twee personen bij de Stadsboerderij*.

Trouwpakken

Als het gaat om uw bruiloft, is het vanzelfsprekend dat u er goed uit wilt zien. Daar helpen wij u graag bij. Onze trouwpakken zijn helemaal compleet: inclusief kostuums, colberts en bijpassende pantalons. Uiteraard zijn alle onderdelen afgewerkt met prachtige accessoires. U kunt zelfs helemaal zelf uw unieke trouwpak ontwikkelen! Meer weten? Lees meer over onze trouwpakken!

Maatkostuums

Koedijk Mode is een specialist in maatkostuums. Wist u ook dat wij eigen stoffen ontwikkelen voor u, om onze maatkostuums zo nog exclusiever te maken? Bij onze maatkostuums kunt u kiezen uit talloze Italiaanse stoffen, waarbij u zelf het model, de stof, voering, knopen en stiksels uitkiest. Meer weten? Lees meer over onze maatkostuums!

De Stadsboerderij

Brasserie de Stadsboerderij in Rijssen is een plek waar horeca & zorg samen komen. De Stadsboerderij is onderdeel van Stichting de Baalderborg Groep en fungeert als werkplek voor mensen met een beperking. Van maandag t/m zaterdag staat hun enthousiaste team voor u klaar om u in de watten te leggen. Bent u benieuwd? Bekijk hier alvast de menukaart!

 

* De dinerbon is geldig voor een driegangendiner voor twee personen, met keuze uit geselecteerde gerechten en exclusief drankjes. Deze actie is een samenwerking tussen Koedijk Mode en De Stadsboerderij en is geldig tot en met 30 juni 2019. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.