Cavallaro partner van de KNVB

Als u houdt van kleding met een prachtige uitstraling dan is het assortiment van Cavallaro zeker iets voor u. En niet alleen voor u, maar ook voor het Nederlands elftal, want Cavallaro is de nieuwe formal wear partner van de KNVB.

Italiaanse ambacht

Cavallaro Napoli werd in 1999 opgericht door Giuseppe Cavallaro. Met zijn liefde voor mode en kennis van design bracht hij een ambachtelijk kledingmerk tot leven wat uitgroeide tot een luxury fashion-brand voor zowel dames als heren.  Cavallaro maakt gebruik van modieuze Italiaanse stoffen met luxe garens en perfect gestikte manchetten. Het is een merk met een eigentijds, elegant en met een preppy twist dat is gefundeerd op onmiskenbare details.

Partner van het Nederlands Elftal

De komende vijf jaar mag Cavallaro de kleding van de KNVB verzorgen. Een grote eer, vindt Giuseppe Cavallaro, die aangeeft dat Cavallaro een voetbal minded bedrijf is. Cavallaro gaat zowel de directie als de staff aankleden, evenals de spelers van het dames- en herenelftal. Overigens is het Nederlands Elftal niet de enige groep die Cavallaro gaat kleden. Zij werkt namelijk ook samen met AZ en Arsenal.

Cavallaro bij Koedijk

Koedijk is al zeer lange tijd trotse partner van Cavallaro. Bent u opzoek naar een shirt, maatpak of naar iets bijzonders? Kom dan een keer langs om de prachtige collectie van Cavallaro te bewonderen.