Blog

Kleedt u zich al business casual?

Bent u al business casual? Business casual is een kledingstijl die op de grens tussen casual en zakelijk zit en steeds populairder wordt. In onze blog geven wij u hier een aantal tips om u business casual te kleden.

Tips om uw kleding als nieuw te houden

Kent u dat? Dat u uw bloes verkleurd is, of dat uw trui begint te pluizen? Natuurlijk gaat kleding niet eeuwig mee, maar zijn wel maatregelen die u kunt treffen om de levensduur van uw kleding te verlengen. Wij geven een aantal tips.

Dit zijn de voorjaarstrends van 2019

Het voorjaar komt steeds dichterbij en inmiddels ligt de nieuwe voorjaarscollectie ook bij Koedijk Mode in de winkel. Maar wat zijn de voorjaarstrends van dit moment? Wij zetten de modetrends voor u op een rijtje.

Het voorjaar komt eraan! Bent u er klaar voor?

blog koedijk voorjaar

Ook al lijkt het niet zo, het voorjaar zit er toch echt aan te komen. Daarom heeft Koedijk Mode nu stapelkorting op de gehele wintercollectie! Bij aankoop van één artikel krijgt u 40% korting en bij twee artikelen krijgt u 50% korting.

Cavallaro partner van de KNVB

cavallaro

Als u houdt van kleding met een prachtige uitstraling dan is het assortiment van Cavallaro zeker iets voor u. En niet alleen voor u, maar ook voor het Nederlands elftal, want Cavallaro is de nieuwe formal wear partner van de KNVB.

Interview 90-jarig bestaan Koedijk

Koedijk Mode bestaat 90 jaar, daarom werd er een interview gehouden met Lucien Brinks. Hij vertelt over hoe hij in de zaak terecht is gekomen, waar hij trots op is en wat de toekomstplannen zijn.

Gaat u trouwen? Uw trouwpak is ook belangrijk!

Gaat u dit jaar trouwen? Gefeliciteerd! Nu kan de zoektocht naar uw trouwpak beginnen. Wist u dat u bij Koedijk alles op maat kunt laten maken? In deze blog vertellen we hoe dat precies in zijn werk gaat.