Blog

Overhemd op maat? Geen probleem bij Koedijk

maatwerk john miller

Het vinden van de juiste maat kan een uitdaging zijn. Niet elk kledingmerk hanteert dezelfde afmetingen. Het is extra lastig als u bijvoorbeeld lang bent of een maatje meer hebt. Bij Koedijk Mode kunt u overhemden op maat laten maken.

Vijf passende dresscodes voor de juiste gelegenheid

blog dresscode koedijk

Misschien heeft u wel eens een uitnodiging voor een feestje ontvangen met een dresscode. Er zijn tegenwoordig veel verschillende dresscodes, dus wat is voor welke gelegenheid gepast? Wij noemen de vijf meest voorkomende stijlen.

Kleedt u zich al business casual?

business casual

Bent u al business casual? Business casual is een kledingstijl die op de grens tussen casual en zakelijk zit en steeds populairder wordt. In onze blog geven wij u hier een aantal tips om u business casual te kleden.

Tips om uw kleding als nieuw te houden

kledingonderhoud

Kent u dat? Dat u uw bloes verkleurd is, of dat uw trui begint te pluizen? Natuurlijk gaat kleding niet eeuwig mee, maar zijn wel maatregelen die u kunt treffen om de levensduur van uw kleding te verlengen. Wij geven een aantal tips.

Dit zijn de voorjaarstrends van 2019

voorjaarstrends

Het voorjaar komt steeds dichterbij en inmiddels ligt de nieuwe voorjaarscollectie ook bij Koedijk Mode in de winkel. Maar wat zijn de voorjaarstrends van dit moment? Wij zetten de modetrends voor u op een rijtje.

Het voorjaar komt eraan! Bent u er klaar voor?

blog koedijk voorjaar

Ook al lijkt het niet zo, het voorjaar zit er toch echt aan te komen. Daarom heeft Koedijk Mode nu stapelkorting op de gehele wintercollectie! Bij aankoop van één artikel krijgt u 40% korting en bij twee artikelen krijgt u 50% korting.

Cavallaro partner van de KNVB

cavallaro knvb

Als u houdt van kleding met een prachtige uitstraling dan is het assortiment van Cavallaro zeker iets voor u. En niet alleen voor u, maar ook voor het Nederlands elftal, want Cavallaro is de nieuwe formal wear partner van de KNVB.

Interview 90-jarig bestaan Koedijk

koedijk mode

Koedijk Mode bestaat 90 jaar, daarom werd er een interview gehouden met Lucien Brinks. Hij vertelt over hoe hij in de zaak terecht is gekomen, waar hij trots op is en wat de toekomstplannen zijn.

Gaat u trouwen? Uw trouwpak is ook belangrijk!

trouwpak koedijk

Gaat u dit jaar trouwen? Gefeliciteerd! Nu kan de zoektocht naar uw trouwpak beginnen. Wist u dat u bij Koedijk alles op maat kunt laten maken? In deze blog vertellen we hoe dat precies in zijn werk gaat.