Menu

Trouwpakken

Bij Koedijk Mode bent u aan het juiste adres voor een perfect passend trouwpak. Op onze hoogstaande kwaliteit en service kunt u altijd rekenen. En op de mooiste trouwpakken natuurlijk!

Als het gaat om uw bruiloft, is het vanzelfsprekend dat u er goed uit wilt zien. Daar helpen wij u graag bij. Onze trouwpakken zijn helemaal compleet: inclusief kostuums, colberts en bijpassende pantalons. Uiteraard zijn alle onderdelen afgewerkt met prachtige accessoires. Om het nog exclusiever te maken ontwikkelen wij zelfs eigen stoffen voor uw trouwpak. U kunt zelfs helemaal zelf uw unieke trouwpak ontwikkelen!

Kies uw eigen unieke trouwpak

Wij bieden u vele Italiaanse stoffen waar u uit kunt kiezen voor uw trouwpak. Het model van het pak, maar ook de stof, voering, knopen en stiksels zijn door u zelf te bepalen. Uiteraard geven wij u graag advies hierbij. Al vanaf € 439,- kunt u een uniek trouwpak samenstellen, waarbij de levertijd 4 tot 6 weken is. Interesse? Maak dan een afspraak, zodat wij tijd voor u kunnen reserveren.

Zij gingen u voor


Afgelopen zomer getrouwd en m’n trouwpak op maat laten maken bij jullie. Super blij met het resultaat! Oog voor detail, dus een dikke aanrader voor als je iets unieks wil! Lucien Brinks bedankt!!

Robert-Jan Tijhof


Bedankt voor de goede service en de uitgebreide tijd die jullie voor ons genomen hebben. Het pak ziet er prachtig uit! Dankzij jullie was ons plaatje compleet!

Groetjes, Hans en Anneke Mensink

Afspraak maken?

Maak vandaag nog geheel vrijblijvend een afspraak voor het opmeten van uw maten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.