Menu

Maatkostuums

Een perfect passend maatkostuum vindt u natuurlijk bij Koedijk Mode. U kunt in onze winkel altijd rekenen op onze hoogstaande kwaliteit en service.

Heeft u een feestje of wilt u er goed uitzien op het werk? Wij bieden u daarvoor de mooiste maatkostuums. Alle colberts en bijpassende pantalons zijn tot in detail afgewerkt met prachtige accessoires. Duidelijk zichtbaar hierbij zijn de Italiaanse invloeden. Wist u ook dat wij eigen stoffen ontwikkelen voor u, om onze maatkostuums zo nog exclusiever te maken?

Uw eigen smaak, uw eigen stijl

Bij onze maatkostuums kunt u kiezen uit talloze Italiaanse stoffen, waarbij u zelf het model, de stof, voering, knopen en stiksels uitkiest. De prijsstelling van een maatkostuum begint bij € 459,-. U kunt rekenen op een levertijd van 4 tot 6 weken. Lijkt zo’n kostuum op maat u wel wat? Wij raden u aan om een afspraak te maken als u een maatkostuum wilt, zodat wij tijd voor u kunnen reserveren.

Afspraak maken?

Maak vandaag nog geheel vrijblijvend een afspraak voor het opmeten van uw maten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.